Idén újra velünk evezhettetek keresztül Budapesten!2023. Június 17. - 11 órakorBár még messze a nyár, de úgy készüljetek, hogy 2023-ban is megrendezésre kerül a VIII. Budapest SUP fesztivál, melynek keretein belül hosszában szeljük át a Dunát.

A 15 kilométeres út során bő két óra alatt a Római parttól a Kopaszi gátig evezünk a Duna kellemes sodrásának segítségével. Átsiklunk az összes fővárosi híd alatt, és közben selfie-zünk a Parlamenttel a háttérben.

Bővebben a rendezvényről

Már csak ennyi idő van hátra

a VIII. Budapest SUP fesztiválig:

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Budapest SUP 2016-17-18-19-20-21-22

 A Budapest Sup ötlete már közel 10 éve körvonalazódott. Kezdetben windsurf-fel foglalkoztunk, fanatikusan belevetve magamat a sportba, és így alakult ki a szerelem a surf sportokkal. Cégünket 2000 májusban alapítottuk és azóta foglalkozuk kite, később sup felszerelések értékesítésével, tanácsadással, tanfolyamokkal. Kínálatunkban elsősorban az olasz Rrd (www.robertoriccidesings.com) sup, kite, windsurf és surf prémium kategóriás felszerelései találhatóak meg. Szívesen állunk rendelkezésére minden tanulni vágyó fiatalnak, idősnek, bárkinek, aki ki szeretné próbálni ezeket a csodálatos vizi sportokat.

2000-es megalakulásunk óta elsősorban Kitesurf, Windsurf, az utóbbi néhány évben, mikor 2011 év végén behoztuk talán elsőként az országba a felfújható supot, pedig már a SUP sport hazai elterjesztésében is tevékenyen részt veszünk és így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha egy fesztivál keretében, Budapest Sup néven összehoznánk a sup társadalmat, ezzel is népszerűsítve a sportot.

Igy jött létre a rendezvény és 2016 óta minden évben megrendezzük az ország egyik legynagyobb, ha nem a legnagyobb Sup rendezvényét, a Budapest Sup fesztivált, melyen évről évre több száz sup kedvelő evez végig a Dunán. Budapest szívében megcsodáljuk a legszebb részeket a római parttól a kopaszi gátig felfújható és merev sup deszkákkal egyaránt.

Minden évben számos, elsősorban  Sup túrát szervezünk itthon, és külföldön egyaránt. Túráink egész szezonban futnak Budapest környékén, de ellátogatunk az ország legtöbb pontjára, egy, illetve két napos sup túra keretében, mint pl. Tisza-tó, Szigetköz, Velencei tó, Balaton vagy akár a Fertő-tó vidéke.

A fentieken felül siklóernyőzünk, jégkorongozunk, futunk és biciklizünk is. Ha szeretsz sportolni, csatlakozz hozzánk!

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el weboldalunkra, iratkozz fel hírlevelünkre, legyél az ismerősünk Facebookon, nézd meg videóinkat a Vimeon!